Oplev den Magiske Verden af Homøopati med "Introducing Homeopathy"

IH-SOCIAL-MEDIA-7

Har du nogensinde været nysgerrig på, hvad homøopati egentlig handler om? Nu har du en enestående mulighed for at dykke ned i denne fascinerende behandlingsform fra komforten af dit eget hjem. Fra den 13. til 15. september 2024 kan du være med til en virtuel privat visning af den inspirerende dokumentarfilm "Introducing Homeopathy".

Køb biletter: https://introducinghomeopathy.com/virtual-screening/

En Rejse Gennem Homøopatiens Principper og Videnskab

Denne 2-timer og 7-minutter lange dokumentar tager dig med på en rejse gennem homøopatiens grundprincipper og videnskab. Filmen samler en imponerende række af medicinske læger, professionelle homøopater, videnskabelige forskere og Nobelprisvindere, som alle deler deres indsigt og erfaringer med homøopati. Det er en sjælden chance for at få et dybere indblik i, hvordan homøopati arbejder og hvilken indflydelse det kan have på vores sundhed.

 

Hvad Folk Siger om Filmen...

"Introducing Homeopathy – wow! Denne film er en uforbeholden triumf! Alle gjorde et utroligt stykke arbejde! Især instruktørerne og redaktørerne, men ærligt talt, alle har gjort det fantastisk … historierne … filmoptagelserne … animationerne! … tempoet … musikken … fortællingen … redigeringen … diversiteten wow … dybden og bredden af indholdet. Alt er absolut fantastisk! Dette er en inspirerende film for homøopati, for vores tid, for en verden, der har brug for helbredelse."
Miranda Castro, CCH, FSHom, RSHom(NA), Homøopatisk Underviser og Forfatter

"For det første, kender nogen en homøopat? Jeg er omvendt!! Smuk historiefortælling, billeder, redigering, tempo, karakterer. Man kan se, at der er tænkt meget over alle lagene i denne film, den rammer følelsesmæssigt og leverer budskabet klart."
Matt Nicholson, Musikkomponist

"Dette er en fremragende produktion. Den besvarer to hovedspørgsmål (misforståelser) – er det placebo, og er der ingen forskning, der understøtter homøopati. Mine hjerteligste lykønskninger til folkene bag dette projekt. Godt gået!!"
Richa Batia

"Denne 2-timers og 7-minutters dokumentar overgik mine forventninger langt … og tilsyneladende havde de 300+ andre deltagere den samme oplevelse! Udover at forklare homøopati med ord og underholdende grafik, følger denne film også homøopatisk behandling af 8 patienter (inklusive en hund). Disse personlige historier er både hjerteskærende (i forhold til de svære situationer, som hver person oplevede FØR homøopatisk behandling) og derefter, hvad der skete dramatisk EFTER homøopatisk behandling. Hver af disse historier trækker virkelig i alles hjertestrenge! For at sætte tingene i perspektiv, efter at have set denne film, er jeg fuldt overbevist om, at den vil gøre mere for homøopati end noget andet, der nogensinde tidligere er gjort for vores felt!"
Dana Ullman, MPH, CCH, Homøopatisk Uddannelses Service

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at lære om og opleve homøopatiens verden på en dybtgående og inspirerende måde. Billetterne er allerede tilgængelige – sørg for at sikre dig din plads i denne uforglemmelige visning!

Kilde: https://introducinghomeopathy.com/virtual-screening/

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!