Homøopatisk Behandling af ADHD/ADD: En Effektiv Løsning for Børn og Voksne

5

Har du eller dit barn ADHD eller ADD? Kæmper I med symptomer som hyperaktivitet, impulsivitet og koncentrationsbesvær? Med mange års erfaring tilbyder jeg en skånsom og effektiv homøopatisk behandling, der fokuserer på de underliggende årsager til ADHD/ADD, frem for blot at lindre symptomerne.

Hvad er Homøopati?

Homøopati er en holistisk behandlingsmetode, der sigter mod at stimulere kroppens egen helbredende evne. Gennem individuelle og præcise medicineringer kan vi hjælpe med at skabe balance i kroppen og sindet. Mange forældre og voksne med ADHD/ADD har oplevet betydelige forbedringer i deres symptomer gennem homøopatisk behandling.

En Helhedsorienteret Tilgang

En vigtig pointe ved homøopatisk behandling er, at den kan kombineres med konventionel medicin. Ændringer i medicinering bør dog altid ske i samråd med en læge. Det er ikke nødvendigt at stoppe med ADHD-medicin under homøopatisk behandling, og vi arbejder altid tæt sammen med læger for at sikre en sikker og effektiv behandling.

Hvorfor Vælge Homøopati?

Homøopati har vist sig effektiv til at forbedre symptomer på ADHD/ADD hos både børn og voksne. Ved at anvende Dr. Heiner Freis polaritetsanalyse sikrer vi en præcis og individuel medicinering, som er baseret på en videnskabelig metode. Denne tilgang giver os mulighed for at målrette behandlingen specifikt til hver enkelt patients unikke behov.

Case Study: 10-årig Dreng med ADHD

Lad mig dele en inspirerende historie fra min klinik. En 10-årig dreng kom til behandling for ADHD. Han udviste udadreagerende adfærd, aggression og irritabilitet, samt andre typiske ADHD-symptomer. Ved starten af behandlingen havde han en score på 25 på Conners-skalaen, en skala der måler sværhedsgraden af ADHD-symptomer.

Efter seks måneder med homøopatisk behandling var hans score faldet til 3,5, hvilket er en markant forbedring, da under 9 anses som normalt. Vi talte også med hans lærer, som bemærkede, at han nu kunne koncentrere sig bedre og hurtigt omstille sig til forskellige opgaver. Han var blevet mere positiv og viste stor fremgang både fagligt og socialt.

Særligt bemærkelsesværdigt var hans sociale udvikling. Han trivedes fantastisk godt socialt, hvilket var meget opmuntrende for både ham selv og hans familie.

Videnskabelig Dokumentation

Dr. Heiner Freis forskning har dokumenteret, at homøopati er effektiv til behandling af hyperaktive børn. En schweizisk dobbeltblind-undersøgelse viste, at 84% af børnene oplevede forbedring af ADHD-symptomer ved homøopatisk behandling sammenlignet med placebo. Disse resultater understreger potentialet i homøopatisk behandling som en værdifuld tilgang til håndtering af ADHD/ADD.

Hvordan Kan Jeg Hjælpe Dig?

Er du nysgerrig efter, hvordan homøopati kan hjælpe dig eller dit barn med ADHD/ADD? Jeg tilbyder konsultationer både på vores kontor i Nørre Snede og online, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig. Tag det første skridt mod en bedre livskvalitet ved at booke en gratis 15-minutters konsultation. Få svar på dine spørgsmål og find ud af, hvordan homøopatisk behandling kan gøre en forskel for jer.

Kontakt mig

Ring eller send mig en e-mail for en gratis og uforpligtende samtale om behandling af ADHD. Sammen kan vi finde den bedste vej frem mod en mere balanceret og symptomfri hverdag.

---

Råd ved ADD/ADHD - I skole/ernæring/sport

Ud over homøopatisk behandling er der flere praktiske råd, der kan hjælpe med at håndtere ADHD/ADD i hverdagen. Her er nogle tips til forældre og lærere:

1. Undgå at være bebrejdende – brug beslutsomhed og humor.
2. Mindre pres for at præstere resulterer generelt i bedre præstationer.
3. Giv perioder med afslapning under arbejds- og læringsøvelser.
4. Sæt klare grænser og giv enkle instruktioner for at undgå konflikter.
5. Ær gensidige aftaler og frem encouragement af barnets følelse af selvansvar.
6. Tilbyd gensidig respekt, hvilket er den bedste måde at opnå konstant forbedring på.
7. Ros dit barn og anerkend, hvad de gør.
8. Giv et godt eksempel med positiv adfærd.

I skole:
1. Sæt barnet i en af de forreste rækker, væk fra vinduet, for at undgå unødig distraktion.
2. Lad barnet løbe rundt på legepladsen, hvis trangen til at bevæge sig er stor.
3. Tilbyd en time-out i tilfælde af overstimulering: barnet skal kunne trække sig tilbage til et roligt rum.
4. Brug et belønningssystem, såsom smiley-klistermærker, der er mere effektivt end strafpoint.

Ernæring:
1. Undgå fødevarer, der får barnet til at reagere med øget rastløshed og irritabilitet, især sukker og søde sager.
2. Sørg for, at de drikker rigeligt med vand.

Sport:
1. Kanaliser behovet for motion ind i passende typer sport. Asiatiske kampsport er særligt gode til at udvikle barnets selvkontrol og reducere aggression.
2. Undgå overdrevet sportslig ambition, da dette kan føre til overdrevne krav.

---

Jeg ser frem til at hjælpe dig og din familie med at finde balance og ro gennem homøopatisk behandling. Kontakt mig i dag for at starte jeres rejse mod en bedre livskvalitet.

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!